Testimi i Fujian CCIC Co, Ltd kaloi me sukses rishikimin e CNAS

Nga 16 deri më 17 Janar, 2021, Shërbimi Kombëtar i Akreditimit i Kinës për Vlerësimin e Konformitetit (CNAS) caktoi 4 ekspertë rishikimi si një ekip rishikimi dhe kreu rishikimin e akreditimit të agjencisë së inspektimit të Fujian CCIC Testing Co, Ltd (CCIC-FCT) .

Ekipi i rishikimit zhvilloi një inspektim gjithëpërfshirës të funksionimit të sistemit të menaxhimit të cilësisë dhe aftësive teknike të Fujian CCIC Testing Co, Ltd. duke dëgjuar raporte, materiale këshilluese, pyetje, dëshmitarë, etj, të kombinuara me rishikim në distancë. Ekspertët e ekipit të vlerësimit ranë dakord që funksionimi i sistemit të kompanisë së inspektimit CCIC përputhet me kërkesat e rregullave të akreditimit të agjencisë së inspektimit CNAS, udhëzimet dhe udhëzimet përkatëse të aplikimit, dhe ka aftësi teknike në fushat përkatëse të akreditimit. Rekomandohet rekomandimi / mirëmbajtja e akreditimit për CNAS. Në të njëjtën kohë, ekspertët e vlerësimit do të përmirësohen më tej Mendimet udhëzuese u dhanë për ndërtimin e kapaciteteve të kompanisë.

Në hapin tjetër, CCIC-FCT do të bëjë korrigjime në përputhje me komentet dhe sugjerimet e paraqitura nga ekipi i rishikimit, në mënyrë që sistemi i menaxhimit të cilësisë së kompanisë të funksionojë në një mënyrë më të standardizuar dhe të rregullt.

 

 


Koha e postimit: Jan-20-2021
WhatsApp Online Chat!