Knowledge kawruh QC】 Pemeriksa ransel Wanita

Dina iki, aku pengin nuduhake sampeyan babagan pengetahuan pemriksaan babagan tas ransel wanita.

A. Klasifikasi ransel Wanita.

1. tas sing luwih apik

 

layanan pemriksaan tas

2.Swagger tas

Pemriksaan tas ransel kualitas China

3.Bungkus

Layanan pemriksaan kualitas China

4.Shopping tas

pamriksan tas blanja

 

B. cacat sandhangan cacat umum

暴 缝 lapisan jahitan sing rusak
跳线 jahitan skit
污渍 tandha rereget
抽纱 narik benang
粗纱 benang kasar
搭扣 坏掉 jarit rusak
拉链 不好 用 zipper ora aktif
底部 铆钉 脱落 sikil ditemokake ing kulit
线头 benang sing ora anajar rampung
包 边 暴 开 jahitan miskin nalika naleni
金属 扣 生锈 tandha karat ing gesper / ring logam
Logo 印刷 不好 percetakan miskin ing logo
破损 的 面料 kain sing rusak

Checkpoints inspeksi kualitas ransel C.Women

1. Priksa manawa aksesoris lengkap;

2.Seleng yen tali tangan diikat kanthi aman;

3.Caca yen ana kerusakan utawa benang ing kain;

4.Priksa yen ana bedane warna;

5.Priksa yen gunakake / zipper gampang digunakake;

6.Priksa yen jahitan jahitan sithik uga kandhel / sithik banget;

7.Priksa apa lapisan jahitan wis rapi;

8.Priksa yen nyithak logo apik;

Tes kualitas D.Ladhi tas ransel

1. Zipper test béntés

2. linuwih

3.3M tes adhered lapisan

4. Takeran dimensi

5. Tes wulu

6.Sawise tes liyane sing dibutuhake dening pelanggan

 

 

 

 


Wektu kirim: Jun-16-2020
Tampilan Online Chat!