Knowledge Pangetahuan QC】 Pamariksaan Backpacks Awéwé

Dinten ayeuna, kuring hoyong ngabagikeun ka anjeun sababaraha pamariksaan ngeunaan pengetahuan ngeunaan kantong awéwé.

A. Klasifikasi ransel Awéwé.

Kantong 1.Shoulder

 

jasa pamariksaan tas

Kantong 2.Swagger

Pamariksaan kualitas ransel Cina

3. Kantong balik

Jasa pamariksaan China

4.Shopping kantong

pamariksaan kantong balanja

 

Ransel B.Women cacat umum

暴 缝 patah seam
跳线 skip jahitan
污渍 kokotor mark
抽纱 narik benang
粗纱 benang kasar
搭扣 坏掉 rusak ngaitkeun
拉链 不好 用 seleting kaluar tina fungsina
底部 铆钉 脱落 sampean kapanggih mesék
线头 benang anu teu lunas ditungtungan
包 边 暴 开 jahitan goréng nalika ngariung
金属 扣 生锈 tanda karat dina ngaitkeun logam / ring
Logo 印刷 不好 percetakan goréng dina logo
破损 的 面料 lawon rusak

Checkpoints pamariksaan kualitas C.Women

1. Parios upami asesoris lengkep;

2.Céck upami tali leungeunna aman dijahit;

3.Caca upami aya anu rusak atanapi tarik benang dina lawon;

4.Chatos upami aya kelir béda;

5.Caca upami anu ngaitkeun / seleting gampang dianggo;

6.Cekte upami jahitan tina jahitan teuing padet / teuing jarang;

7.Semak naha jahitan jahitan rapih;

8.Check upami percetakan logo saé;

Uji kualitas backpacks D.Ladies

Tés béntés 1.Zipper

Reliabilitas 2.Snap

3.3M ujian anu ditutupan

Ukur pangukuran

Tés 5.Smell

6.Saluruhan ujian sanés anu dibutuhkeun ku customer

 

 

 

 


Waktu pos: Jun-16-2020
WhatsApp Online Chat!