Shërbimi i inspektimit para dërgesës së tenxhere me presion

Produkti: tenxhere me presion

Lloji i inspektimit:  Inspektimi i rastësishëm përfundimtar

Qasi e mostrës: 80 copë

  • Përdorni kriteret standarde të ANSI / ASQ Z1.4 (ISO 2859-1) për të kryer marrjen e mostrave (AQL)
  • Prodhoni raporte të hollësishme të inspektimit të cilësisë bazuar në AQL të përcaktuar

Lista e kontrollit si më poshtë:

  • Cilësia (pamja, performanca dhe mjeshtëria e punës)
  • sasi
  • paketim
  • etiketimi
  • Shenjat e transportit për të arritur pajtueshmërinë rregullatore (për shembull kontrollet me kodin bar)
  • transport
  • Testi i funksionit
  • Kontrollet e pikës

Detaje të inspektimit:

shërbim kontrolli cilësor i kontrollitpara inspektimit të dërgesësinspektimi i cilësisë së testit të funksionitshërbim i provës së trashësisë


Koha e postimit: Mar-13-2020
WhatsApp Online Chat!