Standardi i inspektimit të cilësisë së llambave dhe fenerëve

Llambat dhe fenerët përveç rolit më themelor të ndriçimit, më e rëndësishmja është që një llambadar ushqimi i përshtatshëm mund të jetë me fletë metalike shumë të mirë atmosferë e ngrohtë familjare, bukuri e thjeshtë dhe llambadar i ndritshëm gjithashtu mund t'i bëjë njerëzit të hapin një humor të rehatshëm, në mënyrë që jeta të jetë bërë plot thirrje emocionale.

Si për të inspektuar droplight e këtyre mallrave të ëmbël elegancë, si ështëinspektimitstandardi i dritës?Le të ndjekimCCIC-FCT, le t'ju shpjegojmë në detaje procesin e inspektimit të llambave.Nëse dëshironi të dini më shumë rreth përmbajtjes së inspektimit, ju lutemi mos ngurronina kontaktoni.

Inspektimi i cilësisë në KinëPamja e jashtme / Punakontrolloni

1.Inspektimitë llambave të elektrizuara

Ngjyra e elektrikimit duhet të jetë konsistente (referojuni kampionit), nuk duhet të ketë dallime të dukshme ngjyrash;

Nuk ka gërvishtje, grimca rëre, pështymje acidi, shenja rëre, vrima, gropa, fshikëza, qërim, zbardhje, njolla ndryshku, njolla të zeza, rrjedhje të dukshme të bojës, plagë saldimi dhe fenomene të tjera në sipërfaqen e ngjizjes;

Shkëlqimi duhet të jetë afër kërkesave të pasqyrës, nuk duhet të ketë mjegull të bardhë;

Sipërfaqja duhet të jetë e lëmuar pa vrazhdësi (ndjenja e dorës);

Sipërfaqja e brendshme e produktit nuk duhet të jetë e zezë e dukshme, e ndotur dhe nuk duhet të ketë oksidim;

Fërkimi i lehtë me doreza të bardha nuk duhet të ketë një gërvishtje të lehtë;

Testi i ngjitjes dhe testi i fortësisë duhet të kalohen.

2.Inspektimi i llambave të bojës së pjekjes

Duke iu referuar mostrës, trupi i llambës nuk duhet të ketë dallim të dukshëm në ngjyrë dhe ndryshim në shkëlqim, ngjyra e përgjithshme duhet të jetë konsistente;

Nuk ka rrjedhje bojë, qërim bojë, rërë, qërim, gërvishtje, fshikëza, fenomen gërryerje;

Spërkatni bojë që të jetë konsistente, e lëmuar, pa dhëmbëza, rrjedhje të bojës etj.;

Spërkatja e bojës nuk duhet të tejmbushet dhe situata të tjera të padëshiruara;

Nuk ka ndryshk në sipërfaqen e brendshme;

Nuk duhet të jetë i deformuar ose i pa salduar;

Testi i ngjitjes dhe testi i fortësisë duhet të kalohet;

Bojë për duar duhet të shtresohet.

Testi i montimit

Gama e gabimit midis madhësisë së trupit të llambës dhe të dhënave është ±1/2 inç.Pjesët janë në përputhje me tabelën e pjesëve inxhinierike dhe nuk duhet të anashkalohen.

Pas montimit, struktura duhet të fiksohet dhe nuk duhet të lejohet lirimi.Pas inspektimit vizual, struktura duhet të jetë në të njëjtin nivel dhe nuk duhet të lejohet asnjë anim;

Duhet të jenë të disponueshme ndalesa të vetme llambadari me nyje lëvizëse;

Zinxhiri dhe tubi i dhëmbëve që mbajnë stres dhe pjesët që mbajnë stres duhet të jenë në gjendje të marrin forcë të mjaftueshme të rëndë;

Siç është përcaktuar më sipër, pesha e llambës mbi 5.5 kg duhet të ndryshohet në një unazë kristal dhe rregullat evropiane kërkojnë që të kalohet testi i sjelljes së telit të tokëzimit.

Testi i tokës

Priza ka nevojë për teste toke, në tre sekonda, 10 a rrymë, rezistenca nën kushtin 100 m Ω përputhet me standardin

Testi Hi-pot

Kërkesat e testit të tensionit të lartë: 2U+1000V (U: i referohet tensionit të vendit ku eksportohet trupi i llambës).

Testi funksional

Për të kryer testin si testin e dritës, keni një çelës dhe bëni testin e ndezjes dhe fikjes.

Testi i polaritetit

Tregu i Shteteve të Bashkuara të ketë një test polariteti mbajtës llambë, nuk mund të ketë lidhje pozitive, negative të gabuar, rrjedhje.

Inspektimi për paketim

Shenjat e sakta dhe të qarta në kuti kartoni.

Paketimi është pa thyerje, rrudha dhe dëmtime.

 

 


Koha e postimit: Mar-04-2021
WhatsApp Online Chat!