Fujian CCIC Testing Co., Ltd.kaloi me sukses rishikimin e CNAS

Nga data 16 deri më 17 janar 2021, Shërbimi Kombëtar i Akreditimit i Kinës për Vlerësimin e Konformitetit (CNAS) caktoi 4 ekspertë shqyrtimi një ekip rishikues dhe kreu rishikimin e akreditimit të agjencisë së inspektimit të Fujian CCIC Testing Co., Ltd (CCIC-FCT) .

Ekipi i rishikimit kreu një inspektim gjithëpërfshirës të funksionimit të sistemit të menaxhimit të cilësisë dhe aftësive teknike të Fujian CCIC Testing Co., Ltd.duke dëgjuar raporte, materiale konsultuese, pyetje, dëshmitarë etj., të kombinuara me shqyrtim në distancë.Ekspertët e ekipit të vlerësimit ranë dakord që funksionimi i sistemit të kompanisë së inspektimit CCIC përputhet me kërkesat e rregullave të akreditimit të agjencisë së inspektimit CNAS, udhëzimeve dhe udhëzimeve përkatëse të aplikimit, dhe ka aftësi teknike në fushat përkatëse të akreditimit.Rekomandohet që të rekomandohet/mbahet akreditimi në CNAS.Në të njëjtën kohë, ekspertët vlerësues do të përmirësohen më tej. Janë paraqitur mendime udhëzuese për ngritjen e kapaciteteve të kompanisë.

Në hapin tjetër, CCIC-FCT do të bëjë korrigjime në përputhje me komentet dhe sugjerimet e bëra nga ekipi i rishikimit, në mënyrë që sistemi i menaxhimit të cilësisë së kompanisë të mund të funksionojë në një mënyrë më të standardizuar dhe të rregullt.

 

 


Koha e postimit: Jan-20-2021
WhatsApp Online Chat!